7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZANIMLJIVO U ZVEZDI: Le Talek ima ozbiljne ponude, ali ne ide dok ne dođe željeno pojačanje?! (FOTO)

Objavljeno: 21.12.17 u 00:16

Fudbaleri Crvene zvezde su očigledno veoma zanimljivi evropskim klubovima ove zime.

Jedan od njih jeste i Damijan Le Talek koji bi u ovom prelaznom roku mogao da ode iz Beograda.

Razlog za to su odlične igre Francuza koji se fenomenalno snašao nakon prekomandovanja na poziciju štopera. Le Talek u kontinuitetu igra dobro i jedan je od ključnih za postizanje dobrih rezultata Zvezde u Evropi.

To nije moglo da promakne evropskim klubovima, pogotovo Istanbul Bašakšehiru koji želi da što pre realizuje transfer Le Taleka u svoje redove. Sem ove ekipe, nekoliko ruskih timova je zainteresovano za Francuza koji sa Crvenom zvezdom ima ugovor na još samo šest meseci.

Ipak, stav Zvezde je da ne želi da ostane bez jednog od stubova odbrane koja odlično funkcioniše ako u Zvezdu ovog prelaznog roka ne dođe neko ko bi Le Taleka mogao dostojno da zameni, odnosno 28-godišnji Nemanja Milunović koji je velika želja trenutno prvoplasiranog tima Superlige i učesnika šesnaestine finala Lige Evrope.

0
0

7 Komentara

  1. Odgovor „Braji“ i ostalim „drvenim advokatima“ zvezdinih kapitalaca. Stvarno impozantan podatak! Dati 42 gola(samo ne znam kako si došao do ovog frapantnog podatka, verovatno prostim množenjem sa tri), ekipama kao Javor, Rad, Radnik, Bačka i Florijana, sa Malte, i to nije za potcenjivanje! To može samo rasan strelac kao Boaći! Zato je sada velika potražnja za njim. Čovek se našao u čudu, ne može odoleti svim tim otvorenim pozivima raznih Mančestera, Liverpula, Čelsija, Bajerna i ostalih bakrača. Plašim se da Boaći ne prođe kao onaj Buridanov magarac, iz one poučne priče o frustraciji. Znate ono kao došao gladan magarac na livadu, kad tamo dva stoga sena iste veličine. Jedan s leve strane a drugi s desne. Jadni magarac nikako nije mogao da se odluči s koje će strane početi da jede i tako je magarac lipsao od gladi. Naravoučenije: Ne verujte u vesti medija bliskih zvezdinom menadžmentu, jer istina je negde sasvim drugde. Boaći može otići samo u II kinesku ligu ili u njoj slične destinacije: Moldavija, Kirgistan, Indija, Vijetnam i ostale zemlje u fudbalskom povoju. Tu bi se on nadavao golova iz penala, sa ili oko gol linije, do mile volje. Ako Boaći ode negde u zapadnu Evropu, svečano izjavljujem da se nikad više neću oglasiti!

    0
    0
    Odgovori
  2. Le Telek nema nikakvu ponudu jer da je ima otišao bi, to je najobičniji pokušaj pumpanja cjene, baš kao što je slučaj i sa ovim supergolgeterom što daje golove na lijevim utakmicama i iz penala.

    0
    0
    Odgovori
    • Tu si potpuno u pravu podrzavam. Baš taj poslednji gol je dao levoj ekipi ( tišina na lavoru). 42 gola u 2017 pa da su svi iz penala . Mnogo je kume mnogo

      0
      0
      Odgovori
  3. Za brata od strica Dejana Andjusa Ti si sigurno posetilac vojnog pasnjaka i veliki strucnjak? proceni tvoj tim koliko koji igrac vredi da vidimo kakav si strucnjak

    0
    0
    Odgovori
  4. Letalek je zaista dobar fudbaler, ali na mestu štopera. Ostali stranci uključujući i tog „strašnog“ strelca Boaćija, po svojim kvalitetima, mogu otići jedino u II kinesku ligu. Zašto ovo kažem? Samo zato što jedan Inijesta, ne može ostvariti produženje ugovora sa 10-plasiranim timom kineske lige, s obrazloženjem, da nije zadovoljio. Kako onda neko može očekjivati da će Kinezi uzeti Kangu, Boaćija, Frimponga?! Možda da im kose travu na terenima! Zvezda će se osloboditi bede ako ovim „kapitalcima“ da odrešene ruke i da ih „gratis“! Zvezda treba da se oslobodi gluposti o dovođenju stranaca i okrene se srpskim fudbalerima! Kako su Boaći, Kanga i Rikardinjo igrali u ligi Evrope?! Nikako, prava sramota od njihovih igara i golova! Kada ova trojica „kapitalaca“ odu u zapadnu Evropu, ja ću biti kosmonaut za odlazak na Mars!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter