1
Evropske lige

UZDAH OLAKŠANJA U HUMSKOJ: Viktorija Plzenj ostaje bez najboljeg igrača! (VIDEO)

Objavljeno: 21.12.17 u 19:52

Po svemu sudeći, prvi strelac češkog šampiona će karijeru nastaviti u Engleskoj, iako postoji i ponuda Dinama iz Zagreba.

Partizan bi mogao da ostane bez nosioca igre i napadača Leandrea Tavambe, a njegov rival u šesnaestini finala Lige Evrope, Viktorija Plzenj, bez Mihala Krmenčika, koji razmatra ponude sa ‘ostrva’ i iz našeg komšiluka.

Englezi su već pisali tekstove o njemu da je ‘prerastao’ češku ligu i da je zreo za sledeći korak, a taj korak mogao bi da bude upravo prelazak u Aston Vilu ili Vulverhempton, koji su spremni da ozbiljno plate transfer češkog reprezentativca.

Takođe, pominje se i Dinamo iz Zagreba kao zainteresovani klub, ali je pitanje koliko bi to bio ‘korak napred’ za 24-godišnjeg Krmenčika.

Inače, ovaj snažni napadač je ove sezone postigao 18 golova na 24 odigrana meča, a uz to je upisao i sedam asistencija, pa je jasno koliki doprinos ima u timu Viktorije, te koliko bi joj falio u dvomeču protiv Partizana.

(Izvor: youtube / Football365Life)

0
0

1 Komentara

  1. Partizan nije kao rupasi pa da se raduju svakoj povredi protivnika.Mi smo Partizani borci za pravdu.A oni veruju u Boga.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter