0
Evropske lige

FOTO: fcbarcelona.com

INIJESTA: Nadam se da ovo nije moj poslednji ‘El klasiko’ u Madridu

Objavljeno: 21.12.17 u 13:10

Andres Inijesta je potpisao doživotni ugovor sa Barselonom, ali ipak postoje indicije da bi mogao da napusti Kataloniju.

Ukoliko se to dogodi, „el klasiko“ koji je na programu ovog vikenda mogao bi da bude poslednji u karijeri koji će odigrati u Madridu. 

Inijesta, koji je u oktobru parafirao doživotni ugovor, povezuje se sa ekipama iz Katara, Kine i MLS lige, ali on sam ističe da se nada da mu ovaj meč nije i poslendji koji će u dresu Barse odigrati protiv Reala u Madridu:

Ne znam da li je, ali se nadam da nije poslednji. Ljudi svašta pričaju, ali kada je neko fokusiran poput mene, ne gleda na drugu stranu. Kao što sam rekao kada sam potpisao, doći će vreme kada će stvari morati da budu izgovorene… Nije nešto što osećate ili o čemu razmišljate. Znam da ću morati da donesem odluku, ali to će da se dogodi kada bude moralo da se dogodi, rekao je Inijesta.

Barselona bi pobedom praktično izbacila Madriđane iz šampionske trke, pošto nakon 16. kola ima čak 11 bodova viška u odnosu na Real.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter