0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: U fudbalu pljušte kečevi, Realova dvojka u EL brani čast gostiju

Objavljeno: 21.12.17 u 11:05

Bliži se katolički Božić, mečevi širom Evrope se zahuktavaju, na programu je i novo kolo Evrolige, pa smo se odlučili za miks utakmica po kvotama kladionice „Maxbet„.

EIBAR – ĐIRONA 1 (2.05)

Nema dileme da su gosti uz Hetafe, ekipa koja je hit šampionata Španije, ali dolaze na veliki ispit ekipi koja je za vikend savladala na svom terenu favorizovanu Valensiju.

GENT – ŠARLROA 1 (1.80)

Briž je bez premca i prvi pratilac dolazi na vruć teren, gde se očekuje da Gent pruži dobru predstavu i upiše tri praznična boda u borbi za sam vrh tabele.

OMONIJA – PAFOS 1 (1.55)

U Nikoziju dolazi jedna od najslabijih ekipa iz elitnog ranga, a svakako da će pokušati da iznenade domaćina koji igra promenljivo, ali realno im šanse nisu velike.

BAMBERG – REAL 2 (1.60)

Nemci su na svom parketu rušili brojne favorite, a pokusače da savladaju „kraljeve“ koji imaju probleme sa povređenim igračima i pored toga uloga favorita je na strani Madridjana.

Ukupna kvota po kladionici „Maxbet“ je 9.15.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter