2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: BATE odbio prvu ponudu Crvene zvezde!

Objavljeno: 21.12.17 u 10:20

Retko se dešava da transfer bude utanačen „na prvu loptu“, pa je, kako HotSport saznaje, BATE Borisov odbio ponudu Crvene zvezde za kupovinu Mirka Ivanića i Nemanje Milunovića.

Želja šampiona Belorusije jeste da za ova dva igrača inkasira ukupno 3,5 miliona evra, što je bez sumnje mnogo novca. Prema nekim saznanjima, najviše dokle je Zvezda spremna da ide jeste 2,5 miliona za oba fudbalera.

BATE je precirirao i pojedinačnu cenu, pa reprezentativac Crne Gore Ivanić košta dva miliona evra, dok Čačanin Milunović pola miliona manje. Ipak, čelnici kluba iz „Ljutice Bogdana“ nisu „zatvorili knjigu“, već se spremaju za nastavak pregovora u pokušaju da postignu konačni sporazum.

Postoji opcija da na „Maraknu“ stigne prvo Ivanić, a da Milunović u Zvezdu dođe na leto, šest meseci pre isteka ugovora po znatno manjoj ceni. Vezista je trenutno neophodniji ekipi, a u slučaju prodaje Gelora Kange mesto će biti upražnjeno.

Spominje se i odlazak Damijana Le Taleka u Tursku (Bašakšehir ili Trabzon), ali je ta priča tek na početku.

 

0
0

2 Komentara

  1. Ocekivano! BATE je finansijski trostruko mocniji od Zvezde. U zabludi ste i po pitanju leta. Zvezda se ne moze uopste takmiciti sa daleko mocnijim klubovima ni u kome momentu. Na stranu svi sportski motivi, koji nisu za podcenjivanje. Da oni nisu standardni igraci BATE to bi bilo mnogo lakse izvesti i sanse Zvezde bi bile znatno vece. Ovako,hm…..!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter