6
Domaći fudbal

DELIJE SE RADUJU: Na Marakanu stigla izuzetno dobra vest iz Rusije!

Objavljeno: 21.12.17 u 17:32

Sve u klubu iz Ljutice Bogdana veoma će obradovati najava kompanije ‘Gazprom’.

Interesantno je da ove sezone mnoge stvari vezuju Zvezdu sa Rusijom. Preko nje su stigli do Lige Evrope, preko nje će u februaru i nastaviti svoj nastup u ovom takmičenju.

Međutim, već sedam godina traje saradnja sa ‘Gazpromom’ koja ima nameru da je produži na još najmanje nekoliko godina i to je otkrio generalni direktor ove kompanije Aleksandar Djukov.

– Mi već sedam godina ne samo da podržavamo profesionalni tim Crvena zvezda, već pomažemo i u vaspitavanju mladih talenata srpskog fudbala. To je najveće ulaganje u sport Srbije poslednjih godina. A za nas, imajući u vidu popularnost Zvezde u zemlji, to je i efikasan marketinški projekat. Nastavićemo saradnju sa Crvenom zvezdom – rekao je Djukov reči koje su svi navijači Zvezde želeli da čuju.

Naravno da su i u kompaniji ‘Gasprom’ ponosni na ovogodišnji uspeh Crvene zvezde.

– Čestitamo timu plasman u drugu fazu Lige Evrope i želimo mu uspeh u evropskim i domaćim takmičenjima – istakao je Djukov, između ostalog, u intervjuu za ‘Politiku’.

0
0

6 Komentara

  1. Red je da GASPROM jednog dana,verovatno uskoro,mislim u nekom srednjem roku, obraduje i drugu polovinu sportske galaksije Srbije! Nije fer da se iskljucivo podrzava jedna polovina, a drugoj nista!. I to celih deset godina!? Pa zar,bez obzira na sve, Partizan vec dve decenije,pa skoro sve do ove godine(!), jedini ne predstavlja Srbiju u Evropi a pare koje se daju ZVezdi samo se bacaju u bunar za njeno spasavanje!. OK,i to je ,rekao bih, bila jedna humana akcija u okviru drustvene odgovornosti najvece srpske kompanije. Medjutim, nije tacno da je to samo stvar interesa kompanije koga ce ona pomagati, sponzorisati. Time se stvara velika neravnoteza u srpskom sportu, pa da ima barem nekih rezultata na sportskom polju pa da covek kaze makar po nekad-neka je tako-OK, imamo rezultat! Ne, to je vecinom bilo bacanje novaca a razmetnicki pristup tog kluba ,gotovo razbojnicki, u konacnom rezultu daje maltene zlu notu prema svemu sto nije „Zvezda“!
    Imam,evo jedan i za kompaniju i za srpski sport veoma dobru formulu: neka svake godine kompanija sampionu dodeli 65 posto a drugom klubu 35%! Time bi i Kompanija bila srecna a i ne bi ,umestodobrih namera na koncu dobijali namerno pravljenu neravnotezu u srpskom sportu! Nadasve, ne bi se dobra misija Kompanije pretvarala u kokodakanje kokoske koja ne daje nikakva ili tek po koje jaje!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ako je 2000 navijaca na tribinama a medju njima hrvatski,bugarski i ko zna jos ciji mafijasi i robijasi kako to onda dodje pola Srbije?Srbija navija za Zvezdu,a veoma mali broj ljudi na Partizan.Zato ovako veliki sponzori saradjunu samo sa velikim klubovima!

      0
      0
      Odgovori
  2. koja crna radost … ?! koliko je ta radost do sada kostala narod Srbije … ??? a koliko ce tek ova radost … da nas kosta !!! ???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter