0
Evropske lige

PRIMERA: Uzbudljivo na Anoeti, Sevilja pala u završnici

Objavljeno: 20.12.17 u 23:20

Ekipa Real Sosijedada je na svom terenu uspela da savlada Sevilju rezultatom 3:1.

Posle dva gola u prvom poluvremenu, imali smo i veoma sadržajno drugo u San Sebastijanu.

Iz prve ozbiljnije prilike na utakmci je Sosijedad poveo. Izveden je korner iz levog ugla, međutim niko nije iz prvog navrata uspeo da ugrozi gol Sevilje. Lopta je otišla izvan šesnaesterca pravo u noge Iljaramendiju koji ju je vratio veoma preciznim centaršutem. Pogodio je Martineza koji je glavom loptu poslao u mrežu.

Činilo se da će to biti rezultat poluvremena, ali je Sevilja skoro ‘iz svlačionice’ izjednačila. Kron-Deli je pustio loptu na ivicu kaznenog prostora ka Ben Jederu, on je dobro prihvatio, dvaput ‘izlomio’ svog čuvara i iz ćoška oštro gađao kroz noge golmana Rulija.

Posle dosta opasnih napada na obe strane u drugom poluvremenu, meč je rešen u 76. minutu. Ojarcabal je dodao ka Zubeldiji kojeg su zaboravili u kaznenom prostoru, a on je prilikom udarca imao dosta sreće. Posle šuta se lopta odbila od jednog igrača Sevilje i prevarila Soriju na golu.

U 90. minutu je Sosijedad samo potvrdio novu pobedu u Primeri. Sevilja u finišu nije igrala kao prethodnih skoro sat i po vremena, desili su se propusti u odbrani koji su omogućili domaćinu da iz jedne akcije kao na treningu dođu do trećeg gola, a strelac je bio Karlos Vela.

ŠPANIJA 1 – 17. KOLO

Utorak

Levante – Leganes 0:0

Sreda

Hetafe – Las Palmas 2:0 (2:0)
(Cala 6, Dijediu 15)

Sosijedad – Sevilja 3:1 (1:1)
(Martinez 17, Zubeldija 76, Vela 90 – Ben Jeder 44)

Četvrtak
19.30 Eibar – Đirona
21.30 Alaves – Malaga

Petak
19.30 Betis – Bilbao
21.30 Espanjol – Atletiko Madrid

Subota
13.00 Real Madrid – Barselona
16.15 Valensija – Viljareal
18.30 La Korunja – Selta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter