2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NA ČEKANJU: Dva fracuska kluba pazare na Marakani…

Objavljeno: 20.12.17 u 10:38

Dva francuska kluba čekaju u redu ispred stadiona ‘Rajko Mitić’, mada je veliko pitanje hoće li Crvena zvezda zaraditi nešto…

Dobri nastupi u Evropi su svakako povećali interesovanje klubova za igrače Crvene zvezde, a među njima je i jedan rehabilitovani momak kog je u vatru opet bacio Vladan Milojević. Uspon u odnosu na prošlu sezonu pokazao je Slavoljub Srnić i sve je začinio pobedonosnim golom protiv Kelna za plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope. I posle ove partije, kako saznaje HotSport, napadač se našao na spisku potencijalnih pojačanja dva kluba iz Francuske. Interesovanje su preko posrednika pokazali Mec i Tuluz.

U narednom periodu se čeka zvanična ponuda, a Crvena zvezda neće svakako praviti problem napadaču da napusti klub. Ugovor mu ističe na leto i vođeni su pregoviri oko nastavka saradnje, ali će se sačekati rasplet sa eventualno angažmanom u novi klub.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter