0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POZNATI RIVALI CRNO-BELIH NA KIPRU: Dva kluba iz Češke pripremaju Partizan za okršaj sa Plzenom!

Objavljeno: 19.12.17 u 17:58

Crno-beli će su i ove zime kao destinaciju za svoje pripreme izabrali Kipar, a poznat je i spisak protivnika koje će testirati srpskog šampiona pred prolećne okršaje.

Ekspedicija Paritana će na „rajsko ostrvo“ otputovati 25. januara, gde će odigrati ukupno šest utakmica. Akcenat će naravno biti na pripremama za meč šesnaestine finala Lige Evrope, gde ih očekuje Viktorija iz Plzena, pa su shodno tome za protivnike izabrana i dva češka kluba.

Prvi rival crno-belih biće poljski Gornjik 27. januara, dva dana kasnije sledi utakmica sa Slovanom iz Libereca, a za 1. februar zakazan je susret sa ukrajinskom Zirkom.

Potom sledi duel sa drugim češkim timom, Teplicama a on je na programu 3. februara, tri dana kasnije protivnik će biti letonska Liepaja a generalnu probu crno-beli će itati protiv beloruskog Šahtjora iz Soligorska, 8. februara.

Slovan iz Libereca i Teplice zauzimaju četvrto, odnosno šesto mesto na tabeli češkog šampionata i nema sumnje da će Parizan imati dobre provere za susret sa Plzenom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter