0
Evroliga

OPREZ, VRATIO SE PERO: Transparent navijača Fenera, ali i Antićeva reakcija na isti nasmejaće svakog navijača Zvezde (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 19.12.17 u 21:15

Na početku utakmice 13. kola Evrolige, između Fnerbahčea i Crvene zvezde, navijači istanbulskog tima istakli su vrlo zanimljiv transparent.

Pero Antić se ove godine vratio u Crvenu zvezdu, nakon što je prethodne dve sezone proveo u redovima Fenerbahčea sa kojim se domogao i svoje druge titule u Evroligi.

Makedosnki krilni centar je u redovima turskog tima ostavio veliki trag, a navijači njegovog bivšeg tima su na zanimljiv način obeležili njegov povratak u „Ulker arenu“.

Na samom početku utakmice navijači Fenera razvili su transparent sa natpisom:

-Čuvaj bradu, TATA PERO se vratio- obraćajući se Luiđiju Datomeu, kojeg je Antić ošišao nakon pobede u prošlogodišnjem finalu Evrolige.

Centar Zvzede imao je zanimljivu reakciju na ovu poruku navijača, pa je nakon jednog pogođenog šuta sa poludistance iskoristio priliku da malo povuče datomea za bradu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter