12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEVEROVATNA SITUACIJA: Zvezdi za Boaćija nude 12 miliona evra, a napadač neće da ode?!

Objavljeno: 19.12.17 u 10:11

Crveno-beli će ovog prelaznog roka sasvim izvesno o stati bez svoje prve udarne igle.

Samo je pitanje koliko će Crvena zvezda uspeti da zaradi za Ričmonda Boaćija.

Svakako, biće u plusu pošto je reprezentativac Gane potpisao sa crveno-belima bez obeštećenja nakon što je njegov klub, Latina, bankrotirao. Prema poslednjim informacijama, u trku za Boaćija uključio se kineski Henan Đanje.

Kako HotSport saznaje za Boaćija je stigla ponuda od 12.000.000 evra, ali dogovor nije na vidiku pošto napadač Zvezde ne želi da Srbiju i Beograd zameni Kinom, već mu je imperativ ostanak u Evropi.

Iako se takmiči u Superligi Kine, Henan nije trošio previše novca na pojačanja u poslednjih par sezona pa su neki od najpoznatijih igrača tog tima Borek Dočkal, Kristijan Basogog i Rikardo Vaz Te, dok sa klupe ekipu predvodi Hrvat Dragan Talajić.

Henan je takođe srpeman da Boaćiju obezbedi platu od 3.000.000, a ishod njegovog transfera bi trebalo da bude poznat do kraja ove godine.

Na tragu informacija: Mirko Marković

0
0

12 Komentara

  1. Ma nisu pare od drzave nego od transfera, eto kako drzavni projekat zaradjuje i vraca dugove al’ kad bi se lagali… Cega bre 12 miliona? Krompira?

    0
    0
    Odgovori
  2. Leonardo je otišao u Emirate za mnogo manje pare. Nisam siguran da je Boaći toliko bolji igrač, više mi ovo deluje da je nerealan i da precenjuje svoje kvalitete ! Na kraju treba zbog kluba prihvatiti najpovoljniju ponudu, ne dešava se ovakva ponuda svaki dan.

    0
    0
    Odgovori
      • Da,Mesi ne lupaj molim te…prvo,ne igraju na istoj poziciji,drugo ucinak Boacija je takav da sev teorije o tome da je Leonardo bolji padaju u vodu,trece,partizan je prihvatio 4mil.jer je ovaj posto potom zeleo da ide iz kluba jer je gladnica za pare…da je ostao i odigrao LE vredeo bi 10mil!!!I za Boacija su nudili letos 4 mil.pa nije hteo da ide

        0
        0
        Odgovori
      • Pored golova koje je postigao u Zvezdi, njegova karijera je tekla kroz Seriju A pa i do samog Juventusa….a tvoj Leonardo je gradio karijeru kroz male klubove, tako reci nebitne…poput ovog zauvek i oduvek „drugog najtrofejnijeg“ Srpskog kluba… kapiras?!

        0
        0
        Odgovori
      • To je bila Boaćijeva greškla! Ali bio je mlad i ne kaže se uzalud „mladost ludost“. Sam je kriv što je onako rano otišao u Italiju. A, Italije je tek zemlja u razvoju. Ne znaju ti Italijani šta je to fudbal i ko je dobar fudbaler! Oni više na fudbal gledaju kao na video igricu i misle da ako neko ništa ne pruža ili ne postiže golove, da taj nema pojma. Nije mi jasno da su Italijani mogli držati ovako rasnog strelca kao što je Boaći, 4 godine na klupi, kao na traci. Ali, zato ih je Boaći sada sve demantovao! Nadavao se golova i izjava u Zvezdi, za celi život! Davao je golove iz penala sa ili oko gol linije, kada ga niko ne pazi, što i nije nimalo lako, na ovim njivastim terenima u Srbiji. Dokazao je Boaći i kroz svoje briljantne igre u ligi Evrope, kakav je on igrač. Ono stoji da naizgled Boaći nije ništa pružio, na terenu, niti postigao golove ali ovi engleski, nemački i francuski klubovi su prepoznali u njemu klasu, za razliku od onih neznalica Italijana. Nije njima važno što Boaći nije postizao golove, jer oni gledaju na fudbal na jedan sasvim drugi način, a to je da gde niko ne vidi suštinu, oni vide skrivenu vrednost. Zato sada možemo pročitati kako Englezi/Nemci/Francuzi nude 12 miliona za Boaćija a ako se trend nastavi cifra će dostići i rekordnih 100 miliona, u društvenoj igri „Monopol“.

        0
        0
        Odgovori
        • Zakasneli pubertet i pokusaj duhovitosti „inspektora Radise“ koji od fudbala ima igranje PES-a na Soniju, malo sutiranja lopte na fizickom u osnovnoj….eventualno ako je sutnuo neku konzervu na ulici… Bitno je da misli da je strucan, pametan i pre svega duhovit…. kmeee kmeee

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter