2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEOČEKIVANI NAPAD CRNO-BELIH: Ivica Iliev o povratku Blekija Milenkovića!

Objavljeno: 19.12.17 u 13:19

Nedugo nakon što je otišao iz Humske, talentovani štoper bi mogao da se vrati u crno-beli tabor.

Partizan će morati da se dodatno pojača pred nastavak sezone i još veća iskušenja u domaćem prvenstvu i Ligi Evrope.

A jedan od onih koji bi mogao da pojača redove crno-belih jeste Nikola Milenković. Mladi štoper je trenutno član Fiorentine ali od kako je otišao iz Srbije nije imao puno šansi u Seriji A.

To bi moglo da podstakne vraćanje u Srbiju, ali najverovatnije samo na pozajmicu pošto Viola svakako računa na mladog reprezentativca Srbije. U razgovoru za portal navijača Fiorentine je Ivica Iliev otkrio da postoji interesovanje za Blekija.

– Ne isključujem tu mogućnost! Razgovaraću sa trenerom Đukićem, da vidim kakvo je njegovo mišljenje. Milenković je prošle sezone napravio fantastične stvari, postigao je i gol u finalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde. Loše sam se osećao kada je došlo vreme da prodamo i njega i Vlahovića, rekao je sportski direktor Partizana.

0
0

2 Komentara

  1. Ovo je jedan od primera gde je iskompleksirana uprava Partizana slagala za cenu. Prodali ga za 1.8 miliona a da bi se pokazali kao neki ozbiljan klub koji ne prodaje igrace tek tako lupili pet miliona.Ko ne veruje neka procita po italijanskm novinama.Ali dzaba i to,ovde im samuta Pantic ispira mozak.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter