0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VOŠA U POTRAZI ZA TRENEROM: Nekadašnji selektor mlade reprezentacije na pragu povratka na „Karađorđe“!

Objavljeno: 18.12.17 u 12:10

U fudbalskom klubu Vojvodina neće se po lepom sećati ove jeseni, koja je uz loše rezultate donela i dosta promena u stučnom štabu.

Neposredno pred utakmicu sa Partizanom Vladimir Buač je postao i drugi trener „Lala“ koji je od početka sezone napustio klub, pošto je to pre njega učinio i Nenad Vanić.

Nakon toga novosadski superligaš nije želeo da prenagljuje sa izborom novog šefa stučnog štaba, već će natenane tokom pauze rešiti ovo goruće pitanje.

Ipak, potencijalno rešenje se već nazire pošto se kao glavni kakdidat za novog trenera Vojvodine pominje Dragan Okuka, koji je već predvodio ovaj klub u sezoni 1999/2000.ž

Iskusni stručnjak je prethodnih pet godina radio u Kini, gde je poslednji angažman imao u ekipi Tjanđina. Ono što odgovara Novosađanima je da nekadašnji selektor mlade reprezentacije trenutno nema klub, tako da su time šanse za njegov potpis veće.

Tokom karijera Okuka je predvodio još i Čukariči, Obilić, Budućnost iz Podgorice, poljske timove Legiju i Vislu, kao i Lokomotivu iz Sofije i Kavalu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter