0
Evropske lige

POVRATAK NA PRVOLIGAŠKU SCENU: Jokanović se iz Engleske seli u Primeru, kao zamena za trenera koji mu je ’preoteo’ Premijer ligu!?

Objavljeno: 18.12.17 u 13:26

Nekadašnji trener Partizana nije imao sreće da predvodi neki tim u engleskoj Premijer ligi, ali će od ove zime možda predvoditi člana španske elite.

Kako prenosi „Mundo Deportivo“, čelsnici Espanjola ozbiljno razmatraju mogućnost da angažuju Slavišu Jokanovića, u slučaju da u narednom periodu Kike Flores dobije otkaz.

Tim iz Barselone nalazi se u seriji loših rezultata, u poslednjih šest utakmica osvojena su su svega četiri boda i ekipa je pala na 16. poziciju na tabeli.

Zanimljivo da je upravo Kike Flores preuzeo ekipu Votforda u trenutku kada ju je Jokanović uveo u Premijer ligu, a sada bi moglo da se desi da aktuelni menadžer Fulama zauzme njegovu ’stolicu’ ili bolje reći klupu.

Jokanović je u španiji kao fudbaler nastupao za Ovijedo, Deportivo, Tenerife i Mursiju, a kao trener je predvodio Erkules, tako da je dobro poznat tamošnjoj javnosti.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter