0
Fudbal

OVO BI BIO PRAVI SPEKTAKL: Leo Mesi i drugovi dogodine gostuju u Beogradu!?

Objavljeno: 18.12.17 u 09:38

U sklopu priprema za Svetsko prvenstvo u Rusiji, naša reprezentacija mogla bi dogodine da odmeri snage sa selekcijom Argentine.

Nakon što je za naredni mart najavljen meč sa selekcijom Maroka, FSS izgleda radi i na pronalasku sparing partnera iz Južne Amerike, koji bi što bolje pripremio „Orlove“ za meč sa Brazilom.

Prema pisanju „Kuria“ to bi mogla da bude selekcija Argentine, koja će se u Rusiji naći u grupi sa Hrvatskom, pa bi i njima dobro došla pripremna utakmica sa nekim timom približnog stila igre.

Prema pisanju pomenutog lista, FSS pokušava da ugovori ovaj meč kao generalnu probu pred put na Mundijal, u junu mesecu, a navodno dogovor dve strane je prilično realan.

No ukoliko ipak do dogovora ne dođe, prema istom izvoru, u opticaju su još nekoliko vrlo atraktivnih reprezentacija, ali svakako su Gaučosi pik broj jedan. Želja čelnika našeg Saveza je da se utakmica sa Argentinom odigra u Beogradu, a druga opcija je Beč gde Srbija ima brojnu dijasporu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter