0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NIJE IMAO DILEMU: Ruski reprezentativac svim srcem uz Zvezdu protiv „Armejaca“!

Objavljeno: 18.12.17 u 11:30

Fudbaleri Crvene zvezde će nakon sjajne fudbalske jeseni, na proleće odmeriti snage sa ekipom moskovskog CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope.

Poznato je da između „Armejaca“ i njihovog gradskog rivala Spartaka vlada veliki rivalitet, sličan onome između Partizana i Crvene zvezde. S toga ne treba mnogo ni da čudi izjava fudbalera Spartaka, Ilje Kupetova, da će u susretu između CSKA i Zvezde biti uz beogradski tim.

– Znam za prijateljstvo naših navijača i navijača Crvene zvezde tako da ću navijati za srpski klub- jasan je Kutepov.

Ruski defanzivac smatra da nije nemoguće da njegov Spartak u ovoj sezoni ponovi uspeh gradskog rivala CSKA kao i Zenita iz Sankt Peterburga i osvoji Ligu Evorpe.

– Mislim da možemo da osvojimo Ligu Evrope. Bićemo veoma motivisani, dok neki favoriti poput Napolija ili Atletika iz Madrida motiv možda neće biti tako veliki. Ali to je njihov problem, dodao je Kutepov, koji je u reprezentaciji Rusije do sada zabeležio pet nastupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter