0
Košarka

FOTO: nba.com

’KRALJ’ UDARIO NA PREDSEDNIKA: Lebron Džejms imao snažnu poruku na meču sa Vašingtonom, govorio i o Trampu (FOTO)

Objavljeno: 18.12.17 u 12:29

Košarkaš Klivlenda Lebron Džejms bio je u centru pažnje prošle noći u NBA ligi pošto je patikama koje je nosio u meču protiv Vašingtona, poslao snažnu poruku.

Džejms je tokom prvog poluvremena meča u Vašingtonu privukao pažnju time što je nosio jednu crnu i jednu belu patiku, na kojima je zlatnim slovima bila ispisana jasna poruka- „jednakost“.

On je posle utakmice nije propustio priliku i da potkači predsednika Donalda Trampa.

-Ovo je divna zemlja i nikad nećemo dozvoliti da jedna osoba diktira koliko smo lepi i koliko smo moćni-, rekao je Džejms.

Upitan o svom izboru obuće za utakmicu u areni koja je nedaleko od Bele kuće, on je rekao: -Znamo gde smo sada i znamo ko je ovde na čelu- nedvosmislen je bio popularni „Kralj“.

Lebron Džejms je i na otvaranju sezone nosio patike na kojima je pisalo „jednakost“, ali je ovo prvi put da jedna bila crne, a duga bele boje.

On je promenio patike na poluvremenu, a meč je završio svojim drugim uzastopnim „trip-dabl“ učinkom od 20 poena, 15 asistencija i 12 skokova i tako predvodio svoj tim do pobede u prestonici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter