0
Evropske lige

HOTSPORT TIKET DANA: Isplati se verovati u Milan, VBA nema šta da traži protiv Junajteda

Objavljeno: 17.12.17 u 10:20

Nastavlja se drugi dan vikenda, a u borbi za bodove na potezu su favoriti na gostovanjima, pa smo za danas izabrali sledeće mečeve po kvotama kladionice „Maxbet„.

VBA – MANČESTER JUNAJTED 2 (1.60)

„Crveni đavoli“ žele da nastave poteru za Sitijem, koji ima bogatu zalihu bodova, a bez obzira što domaćem timu „gori pod nogama“, tim Žozea Murinja je apsolutni favorit u Birmingemu. 

HANOVER – LEVERKUZEN 2 (1.80)

Gosti se nalaze u dobrom ritmu pred zimsku pauzu i dolaze po pobedu na krilima dva uzastopna trijumfa, a svakako da su favoriti za novi uspeh u Bundesligi.

VERONA – MILAN 2 (1.60)

Dolaskom na klupu Gatuza „rosoneri“ su malo živnuli i u gradu Romea i Julije juriće nova tri boda za pomak prema vrhu tabele, a domaćin koji se bori za opstanak verovatno neće moći da zaustavi protivnika.

BRIŽ – ANDERLEHT GG (1.60)

U derbijima su moguća sva tri znaka, pa je onda pravi potez igrati na golove i bar po jedan pogodak na obe strane je realnija opcija u okršaju dva najbolja kluba iz Belgije.

Ukupna kvota po kladionici “ Maxbet“ je 7.37.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter