0
Evropske lige

BRILJIRA: Iz Zvezde otišao ‘zbog papira’, potpisao za Romu, a danas je sa dva gola srušio Seltik! (VIDEO)

Objavljeno: 17.12.17 u 18:12

Slavni Seltik danas je doživeo vrlo bolan debakl od Hartsa i poraz rezultatom 4:0, a tome je ‘kumovao’ Srbin Manuel David Milinković.

Verovali ili ne, Seltik je do danas bio u seriji od čak 69 utakmica bez poraza u domaćim okvirima, a prekinuo ju je Harts, i što je nama još zanimljivije, predvođen srpskim fudbalerom.

Nije to bio običan poraz, već debakl od 4:0 u kom su prva dva gola za ‘srca’ postigli Hari Kokran u 26. i Kajl Laferti u 35. minutu na asistenciju Milinkovića, da bi u drugom poluvremenu i sam Srbin nagradio sebe za sjajnu partiju i dao još dva gola.

(Izvor: youtube / Watch Football)

U pitanju je fudbaler koji je 2013. godine bio u Crvenoj zvezdi, ali nije zaigrao za prvi tim zbog problema sa papirima, te je zbog toga i napustio ‘Marakanu’. Obreo se u BASK-u, a onda je usledio potpis za Romu.

U dresu ‘vučice’ se takođe nije naigrao, a u Italije je mahom išao na pozajmice. Tako je i trenutno član Hartsa kao pozajmljen igrač Đenove, odakle je na ‘kaljenje’ išao i u Salernitanu, Fođu, Mesinu…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter