0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZANIMLJIVA SIMBOLIKA: Kada je Čanak ušao u prvi tim Partizana, znate li ko je bio trener? (FOTO)

Objavljeno: 16.12.17 u 23:20

Večeras je bilo interesantno veče u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ kada su se sastali Partizan i MZT iz Skoplja.

U sezoni 1993/1994 Nenad Čanak ušao je u prvi tim crno-belih kao 17-godišnjak, a sve to pod okom tadašnjeg trenera Željka Lukajića.

Upravo njih dvojica susreli su se večeras kao treneri Partizana, odnosno, MZT-a iz Skoplja, što je Lukajiću posebno bilo drago.

– Čanku želim dugu i uspešnu karijeru, da nastavi niz uspešnih trenera sa ovog područja i iz ovog kluba. Mala simbolika – kad sam ja bio trener ovde, Čanak je ušao u prvi tim Partizana, a sad prva utakmica kao trener Partizana, pa sam ja tu. Ponavljam, želim mu svu sreću, veliki uspeh, dobru i dugu karijeru. Ima veliko opterećenje da i on bude veliki trener koji je ovaj klub napravio – rekao je Lukajić.

Kada se radi o utakmici, Lukajić je čestitao rivalu na zasluženoj pobedi i na energiji koju je prikazao.

– To je obeležilo utakmicu. Možda i nama napravi dobru stvar zbog analize da znamo gde smo, možda smo bili i malo umišljeni, pa smo mislili da su svi ovi rezultati bili plod neke nesreće, ali ima nešto i do nas. U prvom poluvremenu smo odigrali katastrofalnu odbranu. Može se reći da je Partizan bio raspoložen, ali zaslužili su sve trčanjem – rekao je Lukajić.

Lukajić je dobio ovacije navijača Partizana i to mu je posebno prijalo:

– To znači da sam ipak nešto uradio ovde i ostavio traga – istakao je Željko Lukajić.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter