7
Košarka

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ O PARTIZANOVIM DUGOVIMA: Dok sam ja bio tamo, osvajao sam medalje i pravio igrače

Objavljeno: 16.12.17 u 14:27

Košarkaški klub Partizan se trenutno nalazi u veoma nepovoljnoj finansijskoj situaciji.

Novi predsednik crno-belih, Ostoja Mijailović, je objavio podatak da je bivša uprava napravila dug od 7,1 milion evra.

Razlog za tako nešto je naravno loše poslovanje, a o dugu je govorio i bivši strateg crno-belih Duško Vujošević. On je poručio da sadašnja uprava može lako da utvrdi ko je uništio klub, a da svakako to nije on.

– Utvrđivanjem dugovanja, može da se vidi i ko je za šta odgovoran. To sve lepo piše u papirima. Svako ima svoju vrstu odgovornosti za ono što je radio za vreme koje je bio u klubu. Nova vlast kada je došla bila je svesna situacije u koju dolazi i kakvo je stanje u Partizanu. Bilo im je jasno da neće plivati u toploj vodi, istakao je Vujošević a prenosi ‘Informer’.

0
0

7 Komentara

  1. Marfin banka i dugovanja prema njoj sa kamatom ce nas unistiti,zvezdi je ta marfin banka OPROSTILA dugovanja koja su bila duplo veca nego partizana,zato su oni sad tu gde se nalaze,a mi u ambisu,zahvaljujuci tim pogubmim ugovorima,zbog toga ako je jednoj zvezdi oproscen dug,sto ne bi to bio slucaj sa partizanom pa od sledece sezone da se krene od nule sa novim rukovodstvom kluba i sa novim sponzorima osto tako kao sto je zvezda uradila,u suprotnom nema izlaza iz ovog ambisa i najverovatnije sledi gasenje kluba.

    0
    0
    Odgovori
  2. Istina je da je od domaćih igrača Partizan godinama kupovao ko god mu je trebao,pa čak i najbolje iz rivalskog kluba-Zvezde,kao što je Vujanić.Sa strancima nije bilo ozbiljnog promašaja,a bilo je i proizvodnje iz vlastitog pogona. E sad, gde je novac, dobri bivši igrači u upravi-to nije i znak da su dobri menadžeri a i da su dobronamerni ! Fk C.Zvezdu su najviše upropastila dva odlična (bivša)igrača Stojković i Lukić.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ti, Todoric i Danilovic ste unistili Partizan, dugovi su napravljeni pod vasom palicom a tvoj jesnogodisnji ugovor je bio na nivou evropskih klubova….Sa igracima koje si dovodio i Muta Nikolic bi bio sampion !

    0
    0
    Odgovori
  4. jesi jesi, zato danas imamo dug. mogo si da se krijes iza uspeha, jer je predsednik sedio na tribini i navijo. ne zna se kolko si para dobijo. igrace si direktno dovodio iz nba! po dva u sezoni. zato smo danas tu gde jesmo. a ti mozes sa strane samo da se podsmejavas. imas ti tvoje navijace koji ti veruju sve. al ima i nas, koji te znamo i nas svojom retorikom i polemikom neces zeznuti

    0
    0
    Odgovori
    • Nemoj da lupetas ako nema sta da kazes pametno.. Cuj ti njega dobijao si po dva nba igrac,a covek svaku sezonu pravio novi tim i od anonimusa pravio igracine.. Unistio ti detinstvo mukice..

      0
      0
      Odgovori
      • evo ga jedan prozvan navijac. lepo sto si se prepozno. ja ne navijam za BG blizance tako da mi nije unistio detinjstvo. a ovako sa distance gledajuci, mislim da jedan Bari i Tokio vrede vise od Istanbula. ipakje nama svima fudbal slaba tacka. da te pitam nesto. najbolji igrac turskog prvenstva 2009god ne nastavlja karijeru u najboljim turskim ekipama. tada Efes, Galata i Ülker (danasnji Fener) nego dolazi i KKP. posto si vatreni navijac KKP sigurno znas o kome se radi. odakle pare? necu da nabrajam igrace od te godine pa na vamo. prvak Srbije je dobijao 2mio€ od grada BG. danas 200.000€. sve je tada dobijo sta je hteo. imao je ledja. ta ledja vise ne vladaju pa je sve nestalo. danas citam internet prepucavanja tzv navijaca i prozivanje drugih. bedno ponasanje. al sve ce jednog danada ispliva na povrsinu. i ove lazi i ove nove od strane KKCZ
        a da, posto sam Cacanin, navijam za moj grad, moj klub.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter