0
Fudbal

PROJEKAT USPEO: Izvedeno preko 200 „Penala za život“ u humanitarnoj akciji! (FOTO)

Objavljeno: 16.12.17 u 14:47

Humanitarna akcija „Penal za život“ održana je sa velikim uspehom u holu tržnog centra „Stadion“, gde je bio montiran kazneni prostor, u kome su posetioci šutirali humanitarne penale Milanu Borjanu, Ivici Kralju i Zoranu Popoviću. Najviše je bilo najmlađih posetilaca koji su hteli da upoznaju fudbalske idole i iskušaju njihovo umeće na golu.

Hol tržnog centra bio je tesan da primi sve zainteresovane koji su došli da učestvuju u akciji, tako da su se stvorili ogromni redovi ispred tačke za penal, u kojima su dominirali najmlađi posetioci koji su se naoštrili da savladaju golmane.

Inovativan koncept humanitarne akcije naišao je na odličan prijem kod posetilaca, tako da je juče izvedeno preko 200 humanitarnih penala i sakupljeno 97.000 dinara humanitarne pomoći.

Golman Crvene Zvezde, Milan Borjan, koji je donirao nakon akcije svoj dres sa potpisima prvotimaca crveno-belih i svoje golmanske rukavice, bio je okružen mališanima koji su hteli da ga upoznaju i slikaju se sa novim idolom.

-Ovo je zaista prelepo videti, ovoliko dece i ovoliko pozitivne energije. Iskreno bih želeo da se ovako okupljamo češće, sjajno je biti deo ovakve akcije, čestitam organizatorima i poručujem da sam uvek tu za ovakve manifestacije, jedva čekam novi poziv-rekao je Borjan.

Ivica Kralj se nakratko vratio iz fudbalske penzije i stao među stative radi humanog razloga.

-Zadovoljstvo je učestvovati u ovakvoj akciji, već godinama priključujem se svakoj akciji koju Jovan organizuje, tako će biti i od sada kada to bude radio kroz Humanitarnu organizaciju „Zajedno za život“. Treba koristiti sport u u ove sjajne svrhe i uvek ću se opet rado odazvati, samo se nadam da ću sledeću put imati prilike da više budem na šuterskoj poziciji-, našalio se Kralj.

Zoran Popović, golman Voždovca i najbolji golman Super lige Srbije po izboru protivničkih igrača zahvalio se organizatorima na pozivu.

-Ovo je za mene i Borjana jedan vid najlepše relaksacije nakon naporne sezone, sjajan je osećaj pomoći nekome, vidim danas mnogo mladih šutera koji su se naoštrili da oprobaju nas trojicu golmana, i jedva čekam da im se suprostavim na golu, a nadam se i da će biti sakupljeno dosta sredstava za decu kojoj je potrebna pomoć- rekao je Popović.

Organizator akcije „Penal za život“ je Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ osnovana od strane Jovana Simića koji je postao poznati javnosti nakon aukcije dresova za lečenje Nađe Novaković, sportskih bazara i humanitarnih fudbalskih utakmica „Asovi za decu“.

Sva sredstva će biti uplaćena organizaciji koju je osnovao Simić, a njen cilj je da pomaže i pruža podršku deci koja se leče u zemlji i inostranstvu, kao i njihovim roditeljima kroz ceo proces lečenja.

Takođe, možete donirati sredstva i uplatom na račun Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ koji je otvoren u Komercijalnoj banci.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter