1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

KUP SRBIJE U VATERPOLU: Partizan deklasirao Crvenu zvezdu u drugom poluvremenu!

Objavljeno: 16.12.17 u 21:42

Vaterpolisti Partizana plasirali su se u finale Kupa Srbije pošto su u drugom polufinalu bili bolji od Crvene zvezde rezultatom 11:5 (2:1, 1:2, 4:0, 4:2).

Nakon što je Šabac savladao ekipu Naise posle peteraca rezultatom 10:9, čekao se drugi finalista Kupa Srbije završnog vaterpolo turnira koji se igra u Bečeju.

To će biti Partizan, koji je u derbiju protiv ‘večitog’ rivala Crvene zvezde bio bolji i zasluženo otišao u borbu za trofej, koja će se voditi sutra uveče.

Crno-beli su bolje otvorili ovaj susret i posle uvodnih osam minuta su vodili sa 2:1 golovima Radonjića i Manojlovića, dok je jedini pogodak za crveno-bele dao Njegovan.

Uzvraćeno je istom merom u drugoj deonici, kada su Tankosić i Asanović pogodili za Zvezdu, a Lazić za Partizan. Rezultat od 3:3 na poluvremenu obećavao je interesantnu drugu polovinu susreta, ali nije bilo tako.

Odnosno, bilo je samo pristalicama Partizana, koji je u trećem kvartalu bio bolji rezultatom 4:0 i tada je prelomio susret, a do kraja meča vođstvo je naraslo do šest golova razlike.

Briljirao je golman ‘parnog valjka’ Dimitrije Rističević koji je upisao čak 12 odbrana, od čega veliki broj u drugom delu i to kada je njegov tim imao igrača manje.

Najefikasniji na ovom susretu bili su Lazić, Tomić i Radonjić sa po dva gola, dok je isto toliko u timu Zvezde dao Tankosić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter