1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI KRENULI U AKCIJU: Partizan počeo pregovore sa potencijalnom Evertonovom zamenom!? (FOTO)

Objavljeno: 16.12.17 u 18:25

Kako su za brazilskog veznjaka, ali i Marka Jevtovića, interesovanje pokazali klubovi iz inistranstva, srpski šampion već radi na pronalasku zamene.

Kako prenosi grčka „Gazeta“, Partizan je krenuo u pregovore sa članom zlatne generacije „Orlića“ sa Novog Zelenda, Sašom Zdjelarom (22), koji je od Olimpijakosa dobio odrešene ruke da kao slobodan igrač potraži novu sredinu.

Poznato je da je Zdjelar u nekoliko poslednjih prelaznih rokova bio velika želja uprave tima iz Humske, međutim do saradnje ipak nije došlo. Ovoga puta crno-beli imaju prilično realne šanse sa mladim veznjakom, kojeg bi sada mogli da dobiju i bez obeštećenja.

Posao bi Partizanu mogli da pokvare pojedini grčki klubovi, koji us takođe zainteresovani za Zdjelara, ali prednost beogradskog kluba bi mogao da bude takmičenje u Evropi i na proleće.

Zdjelar je pre Olimpijakosa, za koji je ove sezone odigrao 11 utakmica, nastupao za OFK Beograd, a kratko vreme proveo je i u Španiji gde je kao pozajmljeni igrač nastupao za Majorku.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter