1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GROBARI, VAŽNO JE: Partizan uputio specijalnu pozivnicu navijačima pred duel sa MZT-om (VIDEO)

Objavljeno: 15.12.17 u 18:50

Sutrašnja utakmice 12. kola ABA lige, između Partizana i MZT-a, doneće debi Nenada Čanka kao prvog trenera najtrofejnijeg srpskog kluba.

Crno-beli nalaze se u vrlo delikatnoj situaciji, pošto u poslednjih deset utakmica na kontu imaju čak devet poraza, nakon čega je ekipa pomalo i psihološki poljuljana.

Duel sa skopskim timom od velike je važnosti za Partizan, koji će sa još nekoliko timova do kraja sezone voditi tešku borbu za plasman u plej-of, a sutra bi trebali da naprave prvi korak ka njemu.

Na tom putu beograskom timu će neophodna biti podrška navijača, koji su oduvek bili šesti igrač kluba, kome su sada potrebniji nego ikad. Zbog toga je uoči utakmice sa makedonskim predstavnikom KK Partizan napravio promotivni video, kojim je svojim pristalicama hteo da predoči koliko je ova utakmica bitna za mladi tim. Uz ovaj spot, na zvaničnom „Tviter“ profilu crno-belih, stoji i poruka „Važno je. Podrži!“

Utakmica između Partizana i MZT-a na programu je u subotu, 16. decembra, u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter