0
Fudbal

BIH DOBIJA NOVOG SELEKTORA: ‘Imperator’ čeka ponudu?

Objavljeno: 15.12.17 u 13:13

Fudbalska reprezentacija BIH uskoro bi mogla da dobije novog selektora sa kojim bi krenula u pohod na Evropsko prvenstvo.

Odluka je pala, sada se čeka samo zvanična ponuda i odgovor. Ako sve bude pozitivno ‘Imperator’ bi mogao da sedne na klupu BIH. Reč je o turskom treneru Fatihu Terimu.

– Red je da se tako uradi. Razgovarao sam u četvrtak sa ljudima koji zastupaju Terima i zatražili su od našeg saveza da pošalje zvaničnu ponudu za posao selektora reprezentacije. U zavisnosti od toga kakva ponuda bude bila, Terim će se vrlo brzo izjasniti. Kontaktirao sam sa Seadom Kajtazom, jednim od članova Komisije koja pregovara sa kandidatima za selektora i upoznao ga sa Terimovim zahtevom – rekao je Tarik Hodžić posrednik u pregovorima.

Članovi Komisije za izbor selektora fudbalske reprezentacije BiH prošle nedelje bili su u Istanbulu gdje su obavili razgovor sa Terimom.

Poznati 64-godišnji turski trener poznat i po nadimku „Imperator“ tokom karijere vodio je velike evropske klubove kao što su Galatasaraj, Milan i Fiorentina. Selektor reprezentacije svoje domovine bio je u tri navrata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter