2
Košarka

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE MUTA: Nisam tužio Partizan, niti ću!

Objavljeno: 14.12.17 u 13:28

Posle informacije koju je preneo ‘Blic’ da je tužio doskorašnji klub Partizan, Miroslav Nikolić se brzo oglasio da to demantuje.

Miroslav Muta Nikolić otpušten je iz Partizana posle sedam poraza u poslednjih osam utakmica, ali ni ‘šok-terapija’ nije sinoć urodila plodom jer je usledio i poraz od Bilbaa, što znači i eliminaciju iz Evrokupa.

Danas se pojavila informacija da će tužiti klub i tako potražiti kompletnu zaradu koju bi imao u naredne tri godine, koliko mu je trajao ugovor. Ipak, to nije tačno i demant je stigao direktno od Nikolića.

– Ne znam odakle im to. Nisam tužio klub, nikad nisam ni pomišljao na to. Pare mi nisu bile u prvom planu kada sam došao u Partizan. Pitajte njih otkud ovo. Videćemo kako će se oni (Partizan) ponašati – rekao je Nikolić za ‘B92’.

Za danas u 15 časova zakazana je sednica Upravnog odbora Partizana kada bi trebalo da javnost dobije više informacija oko ovog slučaja, ali i pitanja novog trenera. Gotovo izvesno to će biti Nenad Čanak.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter