2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LEGENDA ZVEZDE BEZ PARDONA: Da se ni danas Partizanu ne dosudi penal!

Objavljeno: 13.12.17 u 11:30

Na današnji 156. ‘večiti’ derbi osvrnuo se i legendarni as Crvene zvezde, a sada predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore, Dejan Savićević.

U razgovoru za ‘Blic’ nekadašnji proslavljeni fudbaler Dejan Savićević prokomentarisao je današnji derbi, a očekivano je istakao da će navijati za Crvenu zvezdu.

Takođe je dodao da ni danas ne bi trebalo da bude dosuđen jedanaesterac za Partizan.

– Mislim da Zvezda ima bolji tim i normalno je da očekujem njenu pobedu. Ne bih imao ništa protiv da se tradicija nastavi, da Partizan ni na ovom derbiju ne šutira penal – nasmejao se Dejan Savićević.

Istakao je veliki uspeh koji su napravili Partizan, Zvezda i reprezentacija Srbije.

– Time što su se Zvezda i Partizan plasirali u nokaut fazu Lige Evrope i što će Srbija biti učesnik Svetskog prvenstva, srpski fudbal je doživeo renesansu. Za fudbal u Srbiji 2017. godina je i te kako uspešna, pa neka se fantastični rezultati nastave i naredne.

A za koga će drugog navijati, nego za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

– Naravno da ću da navijam za Srbiju! Najbolje da neću!? Voleo bih da momci doguraju što dalje. Raspored utakmica u grupi je dobar. Kostarika je autsajder, Brazil favorit, pa će se u borbi sa Švajcarskoj rešavati pitanje prolaska – poručio je Savićević.

0
0

2 Komentara

    • Добијали смо вас ми и кад досуде вама 2 пенала. Мада овај пут имам осјећај да ће га Мажић свирати….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter