0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

BESPLATNO I NA DERBI ‘JUŽNE PRUGE’: Radnik otvara kapije za meč protiv Radničkog

Objavljeno: 13.12.17 u 12:30

Poslednja utakmica pred zimsku pauzu doneće duel jedina dva predstavnika juga Srbije u Super ligi – Radnika i Radničkog.

Domaćin, motivisan pobedom u prošlom kolu, nada se da će danas popodne publika u Surdulici moći da vidi čvrstu i neizvesnu utakmicu.

Uprava domaćeg kluba donela je odluku da za poslednje kolo pre zimske pauze, časti svoje i gostujuće navijače besplatnim ulazom.

Susret na ‘Čairu’ krajem avgusta meseca završen je nerešenim rezultatom 2:2, pa su rivali podelili po bod. Što se tiče predstojećeg derbija ‘južne pruge’, domaćini neskormno priželjkuju pobedu, ali bili bi zadovoljni da kraj ovog dela prvenstva završe i sa osvojenim bodom iz ovog kola.

– Svesni smo da nam u goste dolazi kvalitetna i neugodna ekipa čiji je trener moj veliki prijatelj. Međutim, ovo je ipak naš, tu derbi, gde pobednik ne može da se prognozira. Tim Radničkog je vrlo disicplinovan, dobro igra i trči tako da njihovi dobri rezultati nisu slučajni. Mislim da će i zbog terena i zbog ostalih stvari biti jedna čvrsta i tvrda utakmica. Ko bude više koncentrisan, ko se bude više borio pobediće. Svima je bitna ova utakmica, to je neki naš mali rivalitet – kaže pred utakmicu trener Radnika, Simo Krunić dodajući da bi s bodovima iz ovog duela ekipa u dobroj atmosferi otišla na pauzu.

Utakmica Radnik – Radnički igra se danas od 15 časova na Gradskom stadionu u Surdulici. Interesovanje kao i uvek za ‘južnjački’ derbi je veliko, očekuje se i dolazak oko 150 Meraklija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter