0
Ostali sportovi

FILIP FILIPOVIĆ NAJAVIO KRAJ: Toliko od nas u Svetskoj ligi…

Objavljeno: 12.12.17 u 20:45

Vaterpolo reprezentacija Srbije završila je 2017. godinu pobedom nad Crnom Gorom u Nišu sa 7:4, a to je možda bio poslednji meč za neke igrače iz ‘zlatne generacije’.

Jedan od njih je kapiten Filip Filipović, levoruki ‘ubica’, koji polako ulazi u godine kada se može razmišljati o kraju reprezentativne karijere. To je i najavio posle večerašnjeg meča.

– Očekivan tok igre i srčan pristup Crne Gore. Znamo šta da očekujemo od njih. Srećan sam što smo uspeli da dobrom odbranom i napadom ispod proseka ostvarimo pobedu. Toliko od nas u Svetskoj ligi. Reč dajemo mlađim snagama, ali tu smo ako zatreba – naglasio je Filipović.

Kratak komentar utakmice dao je i selektor Dejan Savić.

– Tvrda utakmica, pokazalo se da su oba tima izmučena teškim kalendarom i kluskom sezonom. Sa druge strane, bio je dobar vaterpolo i dobar završetak ove godine za našu selekciju – rekao je Savić, a prenosi sajt VSS.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter