1
AdmiralBet ABA Liga

ALIMPIJEVIĆ: Pamtimo samo rezultat od večeras

Objavljeno: 11.12.17 u 21:25

Crvena zvezda je dominirala većim delom meča protiv Cibone, ali je na kraju zabeležena pobeda od samo šest poena razlike, 93:87.

Trener Zvezde je pohvalio karakter Cibone:

– Čestitam rivalu na zaista dobroj utakmici, pre svega na pokazanom karakteru. U jednom trenutku je razlika bila prilično visoka, ali Cibona nije odustajala, već se vraćala iznova i iznova. Ujutru kad se probudimo, pamtiće se i pisaće se pobeda. Da je naša najbolja utakmica – i nije, međutim, moram da budem zadovoljan, jer je iza nas naporan mini-ciklus. Pre utakmice sa Realom, rekli smo da su nam najvažniji Igokea, Efes i Cibona, ali igrači su uspeli da pobede sve, istakao je Alimpijević na početku konferencije za medije.

Potom se osvrnuo i na meč:

– Prvu četvrtinu smo odigrali onako kako smo se dogovorili. Napravili smo razliku, a posle je to možda izgledalo kao rutina, ali mi bismo nekad mogli da budemo i kažnjeni zbog ovakvog pristupa. Ovog puta nismo.

Pero Antić je sa pravom imao šta da zameri saigračima:

Igrali smo super u prvoj četvrtini, ali posle smo pokazali nešto što nije bilo dogovoreno. Nismo ispoštovali neke stvari i zato je razlika na kraju svedena na šest poena. Treba da igramo sa više karaktera i da pokažemo naše pravo lice. Ovo nije bilo to. Uz svo poštovanje Cibone i njenog sastava, sa ovakvim greškama bismo u Evroligi izgubili utakmicu 20 poena razlike. Oni su pokazali energiju, karakter, da su dobar miks mladih i starijih igrača i da je teško pobediti ovde, rekao je Antić.

0
0

1 Komentara

  1. Brava gigante idemo dobiti Valensiju uz malu korekciju i vecu energiju…..idemo….vracaju se konture evroligaske Zvezde idemo jos jaceeeee…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter