2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVE KOMBINACIJE: Đukić prinuđen da menja pred meč u Kruševcu

Objavljeno: 10.12.17 u 09:48

Pred Partizanom se, bez dileme, nalazi veoma težak ispit u Kruševcu, samo tri dana posle ubedljivog poraza od Dinama iz Kijeva.

Miroslav Đukić je na sastanku „iza zatvorenih vrata“ pokušao da motiviše igrače da dobro odrade preostalih 180 minuta u 2017. godini, i da prevashodno misle na Napredak, a da se tek posle meča pod Bagdalom okrenu poslastici, derbiju u sredu. Kako HotSport saznaje, zbog povreda će doći do novih kombinacija u startnoj postavi.

Probleme ima Everton, koji će verovatno biti van stroja kako bi spreman dočekao meč sa Zvezdom, dok će Miletić i Tošić zauzeti svoje pozicije. 

Zamenik Brazilca je stadnardno Radin, a kao u Kijevu od početka bi trebalo da zaigra Suma. Gostima odgovara samo trijumf, pa će u napadu biti Tavamba i Ožegović.

Projektovan sastav: Stojković, N.R. Miletić, Mitrović, N. G. Miletić, Vulićević, Radin, Jevtović, Tošić, Suma, Tavamba, Ožegović

 

0
0

2 Komentara

  1. Da se covek najezi kad pogleda Djukicev igracki kadar koji mu je Ilijev uvalio. Bek Miletic,Mitrovic,Radin,Djurickovic,Marjanovic i Ozegovic su klasicni igraci
    za nivo jednog Javora,Radnickog i Cukarickog.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter