0
Košarka

‘POVRATAK DŽEDAJA’: Klipersi u duhu „Zvezdanih ratova“ najavili povratak Tea na parket!? (FOTO)

Objavljeno: 09.12.17 u 13:25

Miloš Teodosić za kratko vreme je zaludeo publiku u Kaliforniji, uprkos tome što se baš i nije naigrao u najjačoj ligi sveta.

Srpski plejmejker odigrao je svega dve zvanične utakmice u dresu Los Anđeles Klipresa, pre nego što je krajem otkobra, u meču sa Finiksom, doživeo povredu od koje se još uvek oporavlja.

Ipak i kada nije na terenu Teo izaziva dosta pažnje među fanovima Klipersa, a klub iz Kalifornije je pred utakmicu sa Torontom napravio specjalnu akciju, kojom je ukazao svojevrsnu čast reprezentativcu Srbije.

Naime pred meč sa Reptorsima, Klipersi će svojim pristalicama podeliti 10. 000 specjalno dizajniranih figurica, gde je Teodosić prikazan kao lik iz kultne franšize „Ratovi zvezda“.

Da li su ovime hteli da najave „povratak džedaja“ odnosno ponovni povratak na parket našeg plejmejkera na utakmici sa Torontom, ostaje da se vidi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter