3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ POSLE CEDEVITE: Nisam ovo zaslužio! Razlika je u kvalitetu igrača…

Objavljeno: 09.12.17 u 21:56

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić istakao je na konferenciji za medije posle poraza od Cedevite da ovu utakmicu ne doživljava kao kiks, kao i da se zbog zvižduka oseća loše.

Za mene lično, ovaj poraz uopšte nije kiks. Jesmo slabo igrali, u odlučujućim momentima zakazali u odbrani, a primili smo 15 trojki… Borili smo se koliko smo mogli. Ostavile su traga povrede. Imali smo priključak na nerešeno. Nismo pogodili, solirali smo. Oni su davali trojke sa osam metara, bilo je i preko ruke. Od toga nema odbrane, rekao je Nikolić na konferenciji za medije posle utakmice.

Treći uzastopni, a šesti poraz ukupno nije poremetio trenera Partizana:

Ostaje nam da dalje radimo i da izvučemo pouke iz ove utakmice. Hteli smo da pobedimo, kao što smo hteli i Budućnost. Partizan u svakoj utakmici ide na pobedu. Razlika je u kvalitetu igrača, gospodo, dodao je Nikolić.

Na konstataciju da Partizan ne može da gubi u seriji Nikolić je odgovorio:

Vidite da može. Imali smo dosta problema što se tiče igrača. Nismo 14 dana trenirali kako treba, imali smo sedam-osam povredjenih, dok je Vanja Marinković u reprezentaciji. I sad se povredio, a prošlu utakmicu Vilijmas-Gos. Ne mogu da koristim Veličkovića. Ostali svi nešto povredjni, to nas je stiglo sve.

Najbolniji su, bez sumnje, zvižduci…

Jako loše. I ja sam neki Partizanovac. Mislim da nisam to zaslužio, otkrio je Nikolić kako se oseća zbog zvižduka.

0
0

3 Komentara

  1. Muta je tu NAJMANjI krivac,bilo ko da je trener ne ni uspeo nista da izvuce vise od ove sadasnje ekipe,tako da je ovo neki maksimum sa ovim igrackim kadrom,nama preostaje JEDINO ta borba za cetvrtu poziciju,mada ce i ona biti pod znakom pitanja ako se nesto ne promeni u igrackom kadru!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter