6
Evropske lige

FOTO: Privatna arhiva

LEPA DOKTORKA SPARTAKA ZA HOTSPORT: Dobro poznajem istoriju Crvene zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 09.12.17 u 16:30

Pet minuta planetarne slave dvadesetosmogodišnja Viktorija Gmajeva stekla je kada su engleski mediji preneli da je fudbalerima moskovskog Spartaka zabranila seks u susret meču protiv Liverpula

U eksluzivnom razgovoru za HotSport prelepa ruska doktorka koja preti da postane popularnija od Eve Karneiro otkrila nam je detalje o sebi, a na oduševljenje Delija prati i ‘bratsku’ Crvenu zvezdu.

– Dobro poznajem istoriju Crvene zvezde! Ne samo zbog toga što su Zvezda i Spartak bratski klubovi. Crvena zvezda je odličan tim. Jedini su klub sa Balkana koji može da se pohvali osvajanjem Lige Šampiona i Interkontinentalnog kupa. Crvena zvezda takođe ima neverovatne navijače,  crveno- beli su bili naši gosti na otvaranju Otkritije Arene, a Marko Petković sada nosi naš dres – sa oduševljenjem govori o ‘braći’ Viktorija.

FOTO: Privatna arhiva

Viktorija Gmajeva rođena je pre 28 godina u hladnom gradu na istoku Rusije, Magadanu. Doktorski poziv otkrila je spletom okolnosti, a danas važi za jednog od najboljih kardiologa u Moskvi, što ju je i preporučilo za rad u Spartaku.

– Kao mala bavila sam se slikarstvom, sanjala sam da ću postati dizajnerka. Međutim, polomila sam nogu u srednjoj školi. Impresionirao me je rad doktora, u posao sam se zaljubila na prvi pogled i odlučila da je to poziv za mene – kaže prelepa Ruskinja.

FOTO: Privatna arhiva

Uvertira pred meč Spartaka i Liverpula u engleskim medijima bila je njena navodna preporuka da Moskovljani apstiniraju od seksa pred utakmicu sezone.

– Moje preporuke su isključivo sa kardiološkog aspekta. Iako je tome poklonjena velika pažnja medija, priče o seksu nije bilo, niti sam našim fudbalerima zabranila seks pred meč sa Liverpulom – demantuje pisanje tamošnjih medija Ruskinja.

Gmajeva smatra da standard po kome se mere muškarci i žene u sportu nije jednak.

– Pozicija muškaraca i žena se dosta razlikuje. Da, žene dosta ređe rade u fudbalskim klubovima, privlače pažnju sportista i navijača, često smo pod lupom javnosti i nemamo prava na grešku, kaže Gmajeva, koja pored rada u Spartaku takođe radi kao kardiolog, a sprema i Master iz medicinskih nauka.

FOTO: Spartak Moskva

 Na našu konstataciju da Spartak ima navijače i u Srbiji, Viktorija je imala poruku za njih.

– Navijačima Spartaka želim puno sreće. Neka nastave da bodre i veruju u naš tim. Budimo zajednica i porodica gde god se nalazili, mi smo crveno-bela porodica -poručuje za kraj sagovornica iz Rusije.

FOTO: Privatna arhiva
0
0

6 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter