0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN TRAŽI PRVU POBEDU: Trener Olimpijakosa sa strahopoštovanjem govorio o crno-belima pred meč Lige šampiona

Objavljeno: 08.12.17 u 17:20

Vaterpolisti Partizana gostovaće u subotu u Atini ekipi Olimpijakosa, u okviru četvrtog kola Lige šampiona.

Crno-beli pružili su neke vrlo dobre partije u najelitnijem evropskom takmičenju, protiv znatno bogatiji i iskusnijih ekipa, međutim nisu nagrađeni pobedom.

Trener srpskog šampiona, Stefan Ćirić, svestan je da njegov tim očekuje težak zadatak u Grčkoj jer se sastaje sa liderom i jedinom neporaženom ekipom Grupe A. Ipak nada se da njegov tim uz maksimalno zalaganje može do iznenađenja.

-To je ekipa koja se nadograđuje godinama, iz sezone u sezonu je sve jača. Smatram da spada u najuži krug favorita za osvajanje pehara. U mečevima protiv Dinama i OSC-a pokazali smo da možemo da se nosimo sa jakim sastavima i da znamo da ih namučimo. Nadam se da ćemo u tome uspeti i u Atini i da ćemo se prikazati u mnogo boljem svetlu nego na prvom evropskom gostovanju, kod Juga u Dubrovniku. Kompletni smo i spremni za meč koji nam mnogo znači i u pripremama za finalni turnir Kupa Srbije, za nedelju dana u Bečeju- rekao je Ćirić u najavi utakmice.

Sa druge strane njegov kolega, Teodoros Vlahos, biranim rečima je godovio o Partizanu:

-Partizan ima mlad tim i dolazi iz Srbije, jedne od najboljih svetskih škola. To je jedan od najvećih klubova u istoriji evropskog vaterpola. Moramo da poštujemo rivala, ali i naše napore., rekao je trener Olimpijakosa.

Utakmica između Olimpijakosa i Partizana na programu je u subotu od 17:30 u Atini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter