2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA ‘BURA’ U SUPERLIGI: Ilija Stolica izrevoltiran suđenjem bojkotovao konfeneciju za medije

Objavljeno: 08.12.17 u 19:52

Nakon utakmice u kojoj je njegov tim poražen od Voždovca sa 3:2, trener Voždovca odlučio je da ne daje nikakvu izjavu za medije.

Utakmicu u kojoj su Suobotičani slavili na krovu tržnog centra, obeležilo je nekoliko spornih situacija i to dok dva od tri gola gostiju.

Sporni momenti viđeni su na početku drugog poluvremena, kada je dosuđen sumlnjiv jedanarsterac za goste, nakon starta Miloša Mihajlova nad Čečarićem, kao i u samom finišu utakmice kada najpre nije signalizirana ofsajd pozicija kod gola Savkovića, a nekoliko minuta kasnije sudije su propustile i da isključe golmana Spartaka, Ostojića, koji je van kaznenog prostora oborio Georgijevića.

Sve ovo izazvalo je veliki bees trenera „Zmajeva“, Ilije Stolice, koji je izrevoltiran suđenjem bojkotovao konferenciju za medije posle utakmice.

Neposredno pre konferencije, poslovično staloženi Stolica, obavio je razgovor sa generalnim direktoro Voždovca, Goranom Grkinićem, kojem je izneo svoje nezadovoljstvo sudijom Srđanom Jovanovićem.

-Pitao sam ga „Zašto to radiš?“. Rekao sam mu i „Od svih ljudi nisam to od tebe očekivao“. Moja konstatacija bila je „Neka pobedi ko je bolji, a ne da se svaki put iživljavate, ko god da dođe iživljava se ovde-, navodno je rekao Ilija Stolica.

Podsećamo, nakon utakmice prošlog kola između Rada i Radničkog iz Niša, iz redova „Građevinara“ su takođe najavili bojkot medija u narednim utakmicama, nezadovoljni kvalitetom suđenja.

0
0

2 Komentara

  1. Jos jedna organizovana udruzena agresija na zmajeve da ne bi neki normalan klub dodje do uspeha u ovoj vukojebini od drzave. Naravno uvek treba da pobedjuju crveni timovi komunizam je jos na snazi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter