0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NA DANAŠNJI DAN: Crvena zvezda slavi 26 godina od svetske krune

Objavljeno: 08.12.17 u 19:05

Rukovodstvo kluba, veterani, fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde obeležili su zajedno jedan od najznačajnijih datuma u Zvezdinoj istoriji.

Dvadeset i šesta godišnjica od najvećeg klupskog uspeha, od dana kada je Crvena zvezda i u svetskim okvirima i zvanično postala gigant, došla je samo dan nakon velikog uspeha, plasmana u šesnaestinu finala Evropa lige. Decembar, čini se, dugo nije bio lepši mesec za Crvenu zvezdu.

U svlačionici prvotimaca otvoren je šampanjac, jer slavlje je bilo dvostruko. Crveno-beli su nakon neverovatne jeseni zaslužili ove svečane trenutke, zaslužili su da proslave. Nije ih, međutim, potrebno podsećati da slede još dve veoma važne utakmice — o njima se već razmišlja.

Mala svečanost koja je priređena bila je simbolična, kako bi se obeležilo današnje crveno slovo Zvezdinog kalendara. Velika svečanost, crveno-belo veče, biće organizovana 14. decembra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter