2
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

NISU SE SAČUVALI: Partizan bez dvojice standardnih prvotimaca na startu nokaut faze Lige Evrope!

Objavljeno: 08.12.17 u 12:31

Nekoliko igrača uspelo je u Kijevu da izbegne suspenziju, ali su dvojica previše ‘izgoreli u želji’ i oslabili Partizan u 1/16 finala Lige Evrope.

Partizan nije uspeo da se domogne prvog mesta, što i nije bio prioritet kada su Beograđani krenuli na put u Kijev. Gledajući krajnji rezultat i poraz od 4:1, nameće se mišljenje da je bolji izbor bio odmoriti ključne igrače i sačuvati ih od kartona, što crno-beli nisu uspeli.

Tačnije, nisu uspeli Brazilac Everton Luiz i levi bek Nemanja G. Miletić, koji su ‘požuteli’ treći put ove sezone u grupnoj fazi i neće moći da pomognu ekipi u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope.

Protivnika će crno-beli, kao i Crvena zvezda, saznati u ponedeljak od 13 časova, za kada je zakazan žreb za Ligu Evrope u Nionu.

Ostaje pitanje da li će uopšte ova dvojica igrača biti u klubu na proleće, budući da se spekulisalo o njihovim odlascima, posebno Miletića, čija je zamena spremna da uleti sa klupe. Biće to Nemanja Antonov.

Kada se radi o Evertonu, njegovo mesto moglo bi da popuni najavljeno pojačanje na poziciji zadnjeg veznog. Navijači maštaju o Radoslavu Petroviću, kog silno želi sportski direktor Ivica Iliev, ali će tek druga polovina decembra i januar pokazati kakvo rešenje su smislili u Humskoj.

0
0

2 Komentara

  1. Sto se tice Miletica nadam se da mu je to bila zadnja internacionalna utakmica u dresu Partizana i jedna od poslednjih uopste dok ce Everton najverovatnije biti prodat u januaru.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter