3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KANGA POSLE POBEDE NAD KELNOM: Ne plašimo se nikoga

Objavljeno: 08.12.17 u 00:04

Nije postigao gol, ali jeste bio jedan od najagilnijih fudbalera Crvene zvezde, ali je pitanje da li bi svega ovoga bilo da Gelor Kanga nije postigao dva prelepa gola, protiv Sparte iz Praga i Krasnodara.

Sjajni vezista je posle pobede nad Kelnom prokomentarisao predstojeći žreb:

Svejedno je ko će biti protivnik. Nikoga se ne plašimo, istakao je Kanga.

Mnoge zanima i kakva je situacija sa ugovorom „motora“ Crvene zvezde:

Imam ugovor ovde, videćemo šta će biti, istakao je Gabonac.

 

Što se današnje utakmice tiče…

Imali smo isti broj bodova kao Keln, velika pobeda, kratko je dodala Zvezdina „osmica“.

Žreb za prvo kolo nokaut faze Lige Evrope je na programu u ponedeljak.

Sa stadiona „Rajko Mitić“, Darko Noveski

0
0

3 Komentara

    • Boaći i Kanga su izgledali izgubljeno na terenu. Liga Evrope je za ovu dvojicu nedostižno takmičenje koje prevazilazi njihove limitirane sposobnosti. Svi smo videli kakvu je šansu prokockao Boaći! To je ona situacija kada on dođe oči u oči sa golmanom, tada on nema rešenje, uvek promaši. Ista je situaciji i kada dođe oči u oči sa protivnikom ispred sebe, u situaciju „1 na 1“. Tada je, takođe, Boaći nemoćan, odmah se zaustavi, napravi poluokret na jednu stranu i doda loptu prvom saigraču, često puta pogrešno. On jednostavno nije u stanju da predribla direktnog protivnika a ovo je ipak liga Evrope gde se traži nešto više od postizanja golova iz penala ili sa gol linije (kao u Super ligi)! Ovo je jedan od razloga zbog kojih je Boaći bio standardna rezerva u Italiji, pune 4 godine! Šteta za spin majstore što sada neće imati materijala da pišu razne gluposti o Boačija, kao traži ga Čelzi, Bajern, Totenhem a ostali „velikani stoje u redu“ za njim. Ha, ha, ha! Za njega je II liga Kine!

      0
      0
      Odgovori
  1. Još jednom se videla razlika između domaćih igrača Zvezde i, ovih kako ih je menadžment nazvao, „kapitalaca“ Kange i Boaćija. Zvezda je ostvarila ogroman uspeh a ova dvojica su kroz čitavu grupnu fazu lige Evrope, dokazali da nemaju kvalitet! Sramota je za Zvezdu kako su igrali! Gde su sada oni „drveni“ advokati „strašnog“ strelca Boaćija? Neka skinu naočare za sunce. Videli smo svi ko je Boaći i koliko zna? On može postići gol samo iz penala, protiv Javora, Bačke, Rada, Radnika ili sa gol linije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter