3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZNENAĐENJE: Milorad Mažić ne sudi ‘večiti’ derbi?! (FOTO)

Objavljeno: 08.12.17 u 14:30

Sudeći po delegiranju sudija za 21. kolo, gotovo izvesno je da Milorad Mažić neće deliti pravdu u 156. prvenstvenom okršaju Partizana i Crvene zvezde.

Klub iz Humske pre nekoliko dana zvanično je pokrenuo inicijativu da se počev od predstojećeg ‘večitog’ derbija uvedu strane sudije i VAR tehnologija, a dok se ta odluka ne donese, makar su tražili da duel dva najveća srpska kluba sudi Milorad Mažić sa svojim timom.

Međutim, izgleda da im ta molba neće biti uslišena, pošto je Sudijska komisija delegirala Mažića da deli pravdu na Partizanovom gostovanju u Kruševcu ekipi Napretka u nedelju od 14 časova.

Dosadašnja praksa je bila da se isti sudija ne delegira dva puta uzastopno istom klubu, što znači da Mažić neće biti na centru tri dana kasnije u Humskoj kada će jesenju polusezonu zatvoriti Partizan i Crvena zvezda.

Sa druge strane, meč Crvene zvezde i čačanskog Borca u okviru 21. kola Superlige koji se igra u nedelju od 16:30h sudiće Ilija Brdar.

Evo kompletnog spiska arbitara za 21. kolo Superlige, a za ‘večiti’ derbi i 22. kolo ćemo još sačekati odluku Sudijske komisije…

0
0

3 Komentara

    • Слажем се да не треба да нас боли. Али ако лају на судије из кола у коло, жале се на судије и суђење, не желе да уведу ВАР… а иде дерби. Најбоље што може и представља наш фудбал. Какав год да је. И ваљда би требало да га суди и најбољи судија код нас (а гле чуда, један од најбољих у Европи)… зар не?!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter