0
Evrokupovi

PARTIZAN NAPADA PRVO MESTO: Đukić u Kijevu kreće sa značajno izmenjenom ofanzivnom linijom!

Objavljeno: 07.12.17 u 18:21

Fudbaleri Partizana od 19 časova igraju utakmicu 6. kola Lige Evrope, protiv kijevskoj Dinama, koja će odlučiti o pobedniku Grupe B.

Partizan nema nameru da u Ukrajini olako prepusti domaćinu prvo mesto i lakiši položaj u žrebu za šesnaestinu finala, a evo sastava za koje su se odlučila dvojica trenera.

Crno-beli će na susret na „Olimpijskom stadionu“ u Kijevu početi sa dvojicom napadača a tandem sa Tavambom čini će Teofilijus Solomon, što je svakako iznenađenje u sastavu beogradskog tima.

Po krilima će delovati Danilo Pantić i Sejduba Suma, koji ima priliku da se dokaže u ovoj utakmici, dok vezni red čine nezamenljivi Everton Luiz i Marko Jevtotivć

Odbrana će nastupiti u standarndnom sastavu i tu nema promena:

DINAMO KIJEV: Buščan – Kedziora, Hačeridi, Kadar, Pivarić – Šepelijev, Bujalski – Morozjuk, Šaparenko, Cigankov – Žunior Moraeš

PARTIZAN: Stojković – Vulićević, Nemanja R. Miletić, Mitrović, Nemanja G. Miletić – Everton, Jevtović, Pantić, Suma – Tavamba, Solomon.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter