0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

PAO DOGOVOR: Bivši košarkaš Partizana zvanično u novom klubu (FOTO)

Objavljeno: 07.12.17 u 16:05

Jutros se pojavila informacija da bi košarkaš Unikahe, Dejan Musli, mogao iz Španije da se preseli u Nemačku a sada je ona dobila i potvrdu.

Nekadašnji centar Partizana zvanično je postao novi košarkaš nemačkog evroligaša, Brose Basketsa, a ovo je potvrdio i menadžer agencije koja zastupa srpskog košarkaša, Sead Galijašević.

Nakon odlične prve sezone u dresu tima iz Malage, gde je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje Evrokupa i njihov povratak u najelitnije evropsko takmičenje, u drugoj sezoni sutuacija se potpuno okrenula.

Musli ove sezone kod Đoana Plaze uopšte nije dobijao šansu u španskom šampionatu, već samo u Evroligi a nije da se i tamo naigrao pošto je u dosadašnjem delu sezone, u najelitnijem evropskom takmičenju, prosečno beležio nešto više od 11 minuta po meču.

Za to vreme Musli je ubaciovao 5,4 poena uz 2,7 skokova, a najbolji učinak imao je u meču sa Olimpijakosom u Pireju kada je za 16 minuta ubacio 12 poena uz sedam skokova.

-Hvala Unikahi, njenim navijačima, mojim saigračima, čanovima stručnog štaba i dobrim ljudima iz Malage na predivnim momentima koje sam proveo poslednjeg godine. Želim da verujem da je rastanak bio neizbežan kako bi se moja karijera razvila do kraja. Svima želim mnogo pobeda i dane sreće-, poručio je Musli.

On će za Bamberg, u čijim redovima će se pridružiti sunarodniku Luki Mitroviću, u Evroligi moći da debitije tek posle 15. kola, odnosno na startu druge polovine takmičenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter