1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT / PETAR LAZIĆ

DEJO SAVIĆEVIĆ PRED KELN: Šteta za Zvezdu, on joj mnogo fali…

Objavljeno: 07.12.17 u 11:35

Legendarni Dejan Savićević razmontirao je Keln te 1989. godine, a večeras će sa velikom pažnjom posmatrati novi istorijski duel crveno-belih i ‘jarčeva’.

‘Geniju’ se mnogo sviđa ekipa Vladana Milojevića. Ipak, večeras žali zbog neigranja jednog momka, reč je o Nemanji Radonjiću.

– Mnogo mi se sviđa kako igra taj momak, šteta što neće biti u timu. Crveno-beli su, koliko vidim, pogodili sa strancima. Boaći u napadu, Kanga u ofanzivi i pogotovo Donald u srednjem redu. Pokazali su bezbroj puta ove sezone da zaslužuju crveno-beli dres. Pažnju mi je više puta, a ispratio sam sve Zvezdine utakmice u Evropi, skrenuo i Slavoljub Srnić – rekao je Dejan Savićević za Sportski žurnal.

Dejo je poručio da Zvezda sada vlada svojom sudbinom i da će ako bude igrala kako je to činila ove sezone obezbediti evropsko proleće.

– Dobro je što crveno-beli gospodare sopstvenom sudbinom. Sviđa mi se kakav je tim napravio Vladan Milojević. Uigran, odlično fizički pripremljen. E sad, u ovoj situaciji očekujem da Nemci zapucaju iz sveg oružja. Ne bih voleo da moji zvezdaši, najpre, razmišljaju o odbrani svog gola. Nemci su spremni da gaze, na Zvezdinoj struci je da odgovori kako misli da je najbolje.

Legendarni ‘Genije’ je dao savet Vladanu Milojeviću.

– Mudra i poziciona partija bi mogla da bude zvezdaški bingo. Da sačekaju i budu spremni da iskoriste i najmanju šansu. Imaju crveno-beli snage za to – zaključio je Savićević.

0
0

1 Komentara

  1. Opet se zaboravlja Le ta Lek, momak igra u zivotnoj firmi na poziciji novoj za njega jer tek nesto vise id 6 meseci kako se tu ustalio, sa njim odbrana je betonska !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter