5
Domaći fudbal

ŽREB U PONEDELJAK: Evropski velikani čekaju Partizan i Zvezdu

Objavljeno: 06.12.17 u 23:53

Večeras je završena grupna faza Lige šampiona, a pored učesnika osmine finala ‘elitnog takmičenja’, saznali smo i učesnike šesnaestine finala Lige Evrope.

Partizan je svoje evropsko proleće već obezbedio i u ponedeljak će se naći u jednom od bubnjeva za šesnaestinu finala. Sa druge strane Crvena zvezda svoju sudbinu rešava protiv Kelna večeras od 21 čas. Naši predstavnici već znaju neke od potencijalnih rivala u nokaut fazi takmičenja, pre svega one koji su zauzeli treće mesto u grupnoj fazi Lige šampiona.

Tako bi rivali Partizana, a možda i Crvene zvezde mogli da budu Nica, Napoli, Spartak Moskva, Sletik, Borusija Dortmund, Viljareal, Milan, Arsenal, Salcburg, Lacio, CSKA Moskva, Atletiko Madrid, Lajpcig i Sporting.

Sada ostaje samo da se vidi hoćemo li u februaru imati dva spektakla u Beogradu ili samo jedan…

0
0

5 Komentara

  1. Nije tačno. Partizan će igrati protiv tih velikana samo ukoliko bude drugi u grupi. U slucaju pobede u Kievu Partizan je prvi i samim tim povlascen sto znaci lakse protivnike i nikog od tih velikana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter