0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

OZBILJNA KONKURENCIJA: Pored Muslina u trci za klupu ‘Kengura’ i bivši selektor Engleske!

Objavljeno: 05.12.17 u 14:40

Fudbalski savez Australije sastavio je listu od nekoliko kandidata, koji bi mogli da predvode njihovu selekciju na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Pre nekoliko dana australijski mediji su objavili vest da je Slavoljub Muslin već doputovao na pregovore sa rukovodiocima tamošnjeg Saveza, a danas se iz istog izvora pojavila informacija da je doskorašnji selektor „Orlova“ dobio konkurenciju u još tri imena.

Prema njihovim navodima Muslinu bi posao mogao da pokvari legendarni Sven Goran Erikson, nedakadšnji selektor Engleske, Meksika i Obale Slonovače.

Švedski stručnjak je tokom karijere predvodio i brojne velike klubove poput rimskih Lacija i Rome, Benfike, Fiorentine, Mančester Sitija, Lestera a poslednje četiri godine radi u Kini gde je poslednji angažman imao u Šenženu.

Erikson bi prema pisanju australijskih medija ovih dana trebao da obavi razgovore sa čelnicima tamošnjeg Saveza, koji pored Šveđanina i Muslina, razmatra i angažovanje još dvojice trenera i to Tonija Popovića i Grejama Arnolda.

Odluka o konačnom nasledniku Angelosa Postekoglua trebalo bi da padne u februaru naredne godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter