0
Košarka

NBA: Jokić, Bjelica i Marjanović ukupno – nula! Stef Kari na štakama izašao iz dvorane (VIDEO)

Objavljeno: 05.12.17 u 09:30

Nijedan od trojice srpskih reprezentativaca u NBA ligi nije upisao nijedan minut za svoje klubove u noćašnjim utakmicama.

Denver baš izgleda loše bez Nikole Jokića. Srbin je povređen već nekoliko dana, a to dovodi do toga da čak Nagetsi gube i od poslednjeg tima u diviziji, Dalas Maveriksa, rezultatom 122:105.

Sigurno u Koloradu nestrpljivo čekaju povratak svog najvažnijeg igrača, a kada će to biti, teško je reći jer se situacija menja iz dana u dan.

Nemanja Bjelica pak nije dobio šansu u porazu Minesote protiv Memfisa rezultatom 95:92, baš kao ni Boban Marjanović u dresu Detroita protiv nekadašnjeg kluba San Antonio Sparsa.

Ceo meč presedeo je na klupi, ali se na ovom gostovanju veoma lepo zabavio, jer su ga u Teksasu dočekali izuzetno prijateljski. U razgovoru sa bivšim saigračem, a sada novinarom Foks televizije, Metom Bonerom, Marjanović je obavio prijatan razgovor pre meča.

– Mnogo mi je drago što sam ovde. Toliko lepih sećanja imam, toliko fantastičnih ljudi je bilo i ostalo tu. Svuda može da bude čoveku lepo, ali ja ovo gostoprimstvo, ovakav međuljudski odnos kakav vlada u Sparsima, neću nikada zaboraviti“, rekao je Marjanović i dodao da najviše gleda serije ‘Prijatelje’, ‘Simpsonove’ i ‘Dva i po muškarca’, kao i da je počeo da sluša rep muziku.

Kada se radi o takmičarskom delu večeri, najzanimljivije je bilo u Nju Orleansu, gde su Pelikansi vodili protiv Golden Stejta, ali su ‘ratnici’ preokrenuli i slavili na kraju trijumf 125:115.

Međutim, moglo bi da se ispostavi da im je ovaj meč mnogo više odneo, nego što su dobili, jer je povredu zgloba koji je već operisao zaradio Stef Kari.

Izvrnuo je nogu i odmah je napustio utakmicu, a kasnije je snimljen kako na štakama napušta dvoranu. Nikako ne deluje dobro po plejmejkera šampiona NBA lige…

(Izvor: youtube / nbagametime)

NBA, rezultati:

Indijana – Njujork 115:97
Šarlot – Orlando 104:94
Filadelfija – Feniks 101:115
Boston – Milvoki 111:100
Atlanta – Bruklin 90:110
Memfis – Minesota 95:92
Nju Orleans – Golden Stejt 115:125
Čikago – Klivlend 91:113
San Antonio – Detroit 96:93
Dalas – Denver 122:105
Juta – Vašington 116:69

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter