0
Domaći fudbal

SUPERLIGA: Furiozan finiš Radničkog za spektakularan preokret na Banjici!

Objavljeno: 04.12.17 u 16:42

Fudbaleri niškog Radničkog slavili su na gostovanju ekipi Rada, rezultatom 3:2 u utakmici 20. kola domaćeg šampionata.

Nišlije su do ove pobede došle nakon velikog preokreta, pošto su do 66. minuta bili u zaostatku od dva gola.

„Građevinari“ su do 85. minuta držali prenost od 2:1, ali su gosti sa dva pogotka Lazara Arsića u razmaku od dva minuta preokrenuli rezultat i na kraju kući odneli ceo plen.

Prvo poluvreme na Banjici proteklo je bez golova, ali to je bilo samo zatijšje pred buru u drugom delu igre, kada ih je viđeno čak pet.

Sve je počelo pogotkom Alksandra Lutovca koji je, u trećem minutu nastavka, jedan odbitak nakon centaršuta Bogdana Mladenović ubacio u mrežu gostiju za vođstvo ekipe Rada, koje je duplirao Mladenović osam minuta kasnije.

Delovalo je tada da su Nišlije u nokdaunu i da domaćin sigurno korača ka trijumfu u ovom meču, ipak…

Igrao se 66. minut kada je Rioto Noma poljuljanim gostima vratio nadu da do kraja mogu barem do boda, ali ispostavilo se da su na kraju došli i do sva tri.

Najzaslužniji za to bio je pomenuti Lazar Arsić koji je pogocima u 86. i 87. minutu režirao senzacionalan preokret „Reala sa Nišave“ i doneo im veliku pobedu.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter