0
Evropske lige

PIKIRALI POJAČANJE: Barselona sprema jaku ponudu za jednog od nosilaca igre Napolija!

Objavljeno: 04.12.17 u 16:25

Katalonski klub trenutno ima lepu zalihu u domaćem prvenstvu u odnosu na konkurenciju, ali već polako razmišljaju o „zimskoj pijaci“.

Cilj Barselone je da tokom januarskog prelaznog roka pojača zadnju liniju, a prvi na listi želja je defanzivac Napolija, Kalid Kulibali.

Reprezentativac Senegala igra sjajno pod Vezuvom, a njegove odlične partije zapale su za oko i treneru Katalonaca, Ernestu Valverdeu koji se trenutno suočava sa problemima u zadnjoj liniji gde je na duži period ostao bez Samjuela Umtitja i Havijera Maskerana.

Procenjuje se da je Kulibalijeva cena trenutno oko 60 miliona evra, ali zaista je teško očekivati da će ga se Maurisio Sari tako lako odreći, u situaciji kada se njegov tim bori za dugo čekanu titulu-

Stameni štoper je  u Napoli prešao 2014. godine iz redova belgijskog Genka, za sumu od 8 miliona evra, a ove sezone je upisao 20 nastupa za Napoli i postigao dva pogotka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter