0
Domaći fudbal

GROBARI SU SE PONADALI: Partizan dobio žestoku konkurenciju u borbi za Mitrogola

Objavljeno: 04.12.17 u 09:27

Kao grom iz vedra neba odjeknula je ideja sportskog direktora Partizana Ivice Ilieva da u Humsku vrati snažnog napadača Aleksandra Mitrovića.

Srpski reprezentativac se u Njukaslu nalazi u nemilosti trenera Rafe Beniteza, ne želi da zauvek napusti ‘Sent Džejms park’, ali bi rado otišao na šestomesečnu pozajmicu, kako bi se vratio u fromu pred Svetsko prvenstvo u Rusiji. Jedna od opcija, malo nerealna, bila je povratak u Humsku, jer je Partizan pokazao interesovanje.

Ipak, crno-beli su sada dobili ozbiljnog takmaca. Reč je o Anderlehtu, takođe bivšem klubu Aleksandra Mitrovića, koji ga na šest meseci želi u svojim redovima. Kako belgijski mediji pišu, to je veoma dobra ponuda za Srbina, za kog su navodno zainteresovani još Fenerbahče i CSKA iz Moskve, ali Mitrogol nije zainteresovan da igra u Turskoj i Rusiji.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana pojavila se informacija da Anderleht želi i napadača Crvene zvezde Ričmonda Boaćija, videćemo ko će imati prednost u zimskom prelaznom roku koji počinje za manje od mesec dana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter